Easylife

EasyLife er et program som har varig endring av din livsstil som hovedmål. Det store målet er at du finne en livsstil du godt skal kunne leve med resten av livet. EasyLife er ikke et slankekurs. Men mange går ned svært mye i vekt, særlig i starten. Vel så viktig er det å lære om kosthold, og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til.

Vi tar det forsiktig i starten for deg som ikke har trent tidligere. Alt skjer i ditt tempo . Vi har egne gruppetreningstilbud for våre EasyLife deltakere om du ønsker å være med her. Alle får oppfølging av gruppeinstruktør/medlemstrener som hjelper deg å komme i aktivitet.

Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi og livsglede. Alle som følger EasyLife sin trappetrinnsmodell er garantert å gå ned sine ønskede kilo.

EasyLife har 4 grunnpilarer i programmet
1. Kosthold og energibalanse
2. Trim og bevegelse
3. Mental trening og positiv tenking
4. Varig vektreduksjon og livsstilsendring

Du er med i en fast gruppe som møtes en time i uka den første halvdelen av programmet. Deretter møtes dere hver 14. dag. EasyLife manualen som du får inneholder 18 leksjoner.

Programmene er bygd opp etter trappetrinnsmetode, og alle som følger modellene er garantert å gå ned sine ønskede kilo. Dette fordi EasyLife gir deg kunnskap og forståelse om kosthold, trening og deg selv. Bevisstgjøring og motivasjon er vesentlig for å få til en varig livsstilsendring. Du får solid oppfølging og veiledning underveis for at du kan nå dine egne mål. Dine valg er med og bestemmer din vei mot målet. Test din motivasjon på hjemmesiden til Easylife.

Mosjon og trening er en viktig del av EasyLife. Vi tar det forsiktig i starten for deg som ikke har trent tidligere. Vi har egne gruppetreningstilbud for våre EasyLife deltakere om du ønsker å være med her. Alt skjer i ditt tempo, slik at du kan nå de målene du selv har setter deg. Når det gjelder trening får alle EasyLife deltakere solid oppfølging av gruppeinstruktør/medlemstrener som hjelper deg å komme i aktivitet.

For våre EasyLife program er langsiktighet et viktig mål, og du er medlem av treningssenteret i minst et år. Nedre aldersgrense for programmet er 18 år.

Sjekk ut denne utrolige forandringen! Ned 60 kg på 7 måneder med Easylife!

Interessert? Klikk her eller ring 69 97 26 99

PS! Teksten er hentet fra Easylife.no og opplegget kan variere litt fra ulike sentre og kursholdere.